1 Nisan 2013 Pazartesi

Resident Evil 6 | Torrent


Korku oyunu dediğimizde aklımıza elbette ilk önce Alone in the Dark, Undying, Shiversgeliyor. Bu muaazzam iki korku oyunu tabi kide eskide kaldı. Artık biz daha farklı çeşitte korkmak istiyoruz. İşte bu yüzden Residen Evil serisi bizi kendine çekiyor ve 6. oyunu ile bizlere selam veriyor.
Biz Residen Evil oynarken adımlarımızı çok dikkatli atardık. Çünkü nerede ne olacağını bilmeden öylesine yürüyorduk. Adımlarımızı sayarak, arkamızda ki dehşeti hissederek. İşte eski seri korku oyunlarında bizim zamanımız böyle geçti, bizler o zamanlar korkunun ne olduğunu yavaş yavaş anlamaya başladık. Bizi ilk zamanlar korktup, sitrese soksada bundan zevk alırdık. Bu oyunlarla beraber bizde büyüdük. Biz büyüdükçe korku oyunlarıda gelişti. Resident Evil serisi bize verdiği o atmosfer korkusunu aldı tamamen devasa yaratık korkusu vermeye başladı. Şimdi bir bakıyoruz Resident Evil 6′da elimizde silahla nerede o yaratık diye arar olduk. Süper ötesi bu korku oyunlarını bir aksiyon oyunlarına dönüştüren yapımcılar memnun kaldı mı bilemiyorum ama biz bunu hiç sevmedik.
Bizim bu tutumumuzdan sonra yapımcı Resident Evil 6′da eskisi gibi korkutacağını söyledi. Ne kadar söylesede eski tanıdını veremeyeceğeni düşünüyorum. Resident Evil 6 artık bizlerle.
resident_evil_6_by_musashichan69-d52pbdx 1342427572_residentevil6picture3rdrelease1006for360bmpjpgcopy Resident-Evil-6-Predator-DLC-4 resident-evil-6-playstation-3-ps3-1347542866-229

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
İşlemci: Intel CoreTM2 Duo 2.4 Ghz veya AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz
RAM: 2 GB RAM
Boş Alan: 16 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800GTS
DirectX: 9.0c
Oyunu indirmek isteyen arkadaşlar aşağıda ki bağlantıdan indirebilirler;
t_indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder