26 Mayıs 2013 Pazar

Eğlenceli Nişan Oyunu

Eğlenceli NişanEğlenceli Nişan ; NEW GAME yazısına tıklayarak oyun alanına gidin. Bu oyunumuzdaki amacınız kedi ve köpeği istenilen kutuların içine düşürmek olacak. Bölüm atlamalı bir oyun. Mause ile hedef alarak kedi ve köpeği uygun kutulara düşürmeye çalışın.

Elmas Balon Patlatma Oyunu

Elmas Balon Patlatma Elmas Balon Patlatma ; PLAY GAME yazısına tıklayarak oyunumuza başlıyoruz. Sonra oyunun zorluk derecesini belirledikten sonra oyuna başlayabilirsiniz. 30 saniye içerisinde renkli balonları yok etmeye çalışacaksınız. Yok ettiğiniz her kristal baloncuklar için puan kazanacaksınız. Oyunu mause ile oynayacak ve elmasların yerlerini değiştirebileceksiniz. İyi Eğlenceler.

Mantar Patlatma Oyunu

Mantar PatlatmaMantar Patlatma ; START yazısına tıklayarak oyunumuzu başlatın. Ardından aynı renkteki olan mantarları yok etmeye çalışacaksınız. Mantarları yok etmek için en az 3 tane olması gerekiyor. Yok ettiğiniz mantarlar üzerinden +30 puan kazanacaksınız. bölüm atlamalı bir oyundur. Mantarların hepsini patlattığınızda diğer levele geçebileceksiniz. İyi Eğlenceler.

Cadılar Bayramı Balon Patlatma

Cadılar Bayramı Balon Patlatma Cadılar Bayramı Balon Patlatma ; Cadılar Bayramı Balon Patlatma oyunumuz direk karşınıza geliyor. Sizden istenilen aynı olan sembolleri yok etmek. Aynı olan 3 resmi yok edin. Mause ile hedef alarak nesneleri dikkatli atın. Nesneler alta doğru geldiğinde dikkat elmelisiniz. Çünkü oyunu başarısız bitirmenize sebep olur. Yok ettiğiniz nesneler için +30 puan kazanacaksınız. Kolay Gelsin.

Surat Patlatma Oyunu

Surat PatlatmaSurat Patlatma ; Balon patlatma oyunlarımızda bu sefer sevimli suratları yok etmeye çalışacaksınız. START butonuna tıklayarak oyunumuzu başlatacaksınız. Aynı renkteki yüzleri yok etmeye çalışacaksınız. Ve süre ile yarışacağınız bu oyunda ne kadar hızlı olursanız diğer bölümlere o kadar çabuk geçebilirsiniz.. İyi eğlenceler.

Rengarenk Balonlar Oyunu

Rengarenk BalonlarRengarenk Balonlar ; Yemyeşil bir ormanda rengarenk balonları patlatmak için iki çocuk ile beraber fareni kullanarak oynamaya başlayabilirsin. Aynı renkteki en az üç adet balonu yakalayarak patlatın. Çeşitli puanlar kazanmak için ödüllü balonları vurmalısınız. Oyun ilerledikçe balonlar daha hızlı üstünüze gelmeye başlayacaktır. Hepsini size ulaşmadan bitirin.Sağ taraftaki kuş ötmeye başlarsa ona tıklayın, tüm balonlar bir anlığına donacaktır ve vurmanız için zaman tanınacaktır.

Gülen Balonlar Oyunu

Gülen BalonlarGülen Balonlar ; Balon patlatma oyunlarında gülen balonları patlatın. Mause ile atacağınız balonun rengi ile aynı olan balonları vurarak en az 3 lü guruplar oluşturmalısınız. Böylece balonlar patlayacaktır.Amacınız balonlar size değmeden hepsini patlatarak bölümleri geçmektir.İyi eğlenceler.

Candy Crush Oyunu

Candy CrushCandy Crush ; Candy Crush isimli yeni oyunumuz Balon Patlatma Oyunları kategorisinde yer almakta olan bir oyundur. Oyunumuza giriş yapabilmek adına en üst kısımada yer alan ve fransızca olarak yazılmış olan yazıya tıklamanız gerekmektedir. Ardından fareniz yardımı ile aynı renk ve şekillerde olan şekerleri yan yana getirmeye çalışacaksınız. Candy Crush oyunumuzda kontrolleri sağlayabilmek farenizi kullanmanız gerekmektedir. Candy Crush isimli oyunumuz türkçe olarak şeker patlatma oyunu olarak bilinmektedir. İyi eğelenceler diliyoruz.